J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

 

Wedstrijdverslagen 2018


Terug naar overzicht

11-08-2018

DONKERDUINEN TOERNOOI

Na een moeizame voorbereiding van mijn zijde toch op tijd alles op een rijtje om er een mooie dag van te maken.
Zaterdagmorgen om 10.00 uur van huis vertrokken om naar de DonkereDuinen te gaan om onze vaste plaats weer te bemannen.
Ook de weergoden waren deze dag ons goed gezind, de voorspelde regen buien gingen allemaal aan ons voorbij, de zonnestralen kwamen regelmatig door het bladerendak, hierdoor werd het aangenaam vertoeven in het bos.
Langzaam maar zeker druppelden de deelnemers het bos in en na enige aanpassingen in het programma (in plaats van 20 deelnemers waren het er 19) toch op tijd aangevangen met het toernooi,
Na de vierde partij gingen Leo en Henk alvast naar de kantine om hier de voorbereiding te treffen voor de gezamenlijke maaltijd te kunnen nuttigen. Terwijl in het bos de finale werd samengesteld. Na vier partijen gespeeld te hebben waren er twee personen met 4 gewonnen partijen, door er de twee beste deelnemers bij te plaatsen kon er een volwaardige finale worden gespeeld,
In de finale stonden hierdoor An de Haas met Rommy Boonstra tegenover Ria Brouwer en Marianne Boonstra, het werd een leuke finale, de boules deden niet helemaal wat van ze werden verwacht, dit kwam door het onberekenbare karakter van het speelveld, wat uiteindelijk resulteerde in een overwinning voor An en Rommy,
Na de finale met z’n allen naar de kantine om aldaar onze huiskok te verlossen van zijn (heerlijke) bamisoep met stokbroodjes, (Leo hiervoor nogmaals mijn hartelijke dank).
Ook werd hier even aandacht besteed aan het uitreiken van de prijzen aan de winnaars van het, naar mijn bescheiden mening) geslaagde dag in het bos.
Na de kantine weer in oude staat terug gebracht te hebben en de afwasmachine aan het werk te hebben gezet, ging een ieder zijns weeg op weg naar huis.
Mijn dank gaat uit naar onze huiskok (Leo) en alle deelnemers,
Want zonder organisatie maar ook zonder deelnemers kan er geen toernooi plaats vinden.
Hierbij beloof ik dat er volgend jaar weer een bostoernooi zal plaats vinden, houdt u daarom de wedstrijdkalender voor 2019 in de gaten, ik hoop weer op een goede opkomst en een hoop gezelligheid in het bos.
De organisator.Terug naar overzicht