J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Nieuws


Terug naar overzicht

19-10-2019

Herfst toernooi.

Herfst toernooi
Het is zaterdagochtend 19 oktober 2019, 10:30 uur en het regent pijpenstelen! Dat ziet er niet goed uit want om 13:00 uur staat bij JBV Entre Nous het Herfsttoernooi op het programma. Gelukkig zijn de weergoden de 19 deelnemers aan dit toernooi goedgezind en is het op tijd droog en komt er zelfs een matig zonnetje op het speelveld.
Na de gebruikelijke loting gaan 8 teams aan een mooie en sportieve wedstrijd beginnen. Af en toe moest het meetlint er aan te pas komen om de kortste afstand tot de but te kunnen bepalen. Het zal u niet verbazen dat ieder winnend team van de wedstrijd met 13 punten van het veld afkwam en het verliezende team met 1 en soms zelfs met 12 punten. Spanning en sensatie tot in de puntjes dus.
Rond half vijf waren drie spelrondes gespeeld, in het clubhuis drankjes en snacks verdeeld én de uiteindelijke winnaars van het toernooi met prijzen bedeeld. Rob Koopmans won de (roze) poedelprijs en in volgorde van 1 t/m 4 kregen Raymond Booy, Kees Winter, Jopie Mahieu en Leo van Miltenburg een vogelvoederplek mee naar huis.
Met dank aan het vrijwillige bar- en snackpersoneel, organistoren en de aanwezigen ging iedereen met een herfstig gevoel weer haar of zijns weg naar huis.
Willem van Goch



Terug naar overzicht