J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Nieuwjaars rede voorzitter.

Feed

26-12-2021, 12:32

Beste Leden In 2019 mocht ik mijn eerste Nieuwjaars rede voor u houden. Nu zijn wij al weer 2 jaar verder en heeft u van mij 5 updates mogen ontvangen. Helaas de corona heeft dit allemaal mogelijk gemaakt,...   Meer
Wintertoernooi.


Terug naar overzicht

18-12-2021

Wintertoernooi.

Rode puntmutsen op de baan
De boulesbaan leek wel veranderd in een kabouterdorp! Rode puntmutsen waren er alom bij de 30 deelnemers aan het gezellige kersttoernooi bij Entre Nous. De organisatie was weer in uitstekende handen van de familie Karsten. De leden hadden die zaterdag de 18e december 2021 juist een mooie kerstkaart namens het bestuur ontvangen. Dit werd even gememoreerd door Jan Karsten bij het openingswoord. Hij wees tevens op de 1,5 meter afstand welke die dag gehouden moest worden en vervolgens werd de loting van de eerste ronde bekend gemaakt.
Glühwein
Hierna gingen de deelnemers vol goede moed rond 12.10 uur naar buiten waar het was opgehouden met motregenen. Bij een temperatuur van 9 graden en een zwakke wind was het boulen goed te doen. Tussen de drie partijen door serveerde keukenprinses Ria Clowting een glaasje glühwein wat erg in de smaak viel. Er werd door de deelnemers vaak mee geneuried op bekende muzikale kerstkrakers die uit de speakers kwamen.
Laatste partijen?
Gerda Takken stond achter de bar en voorzag iedereen van een drankje en dat diende ook als spraakwater. In de pauzes werd er gezellig met elkaar gesproken en werden oude banden aangehaald of kennis gemaakt met nieuwe deelnemers. Het was echt een ‘uitje’ in coronatijd en het leek wel alsof iedereen besefte dat het weleens de laatste partijen van het jaar konden zijn. Die avond kon er een zware lockdown aangekondigd worden en in zijn bedankje kondigde voorzitter Raymond Booy aan dat eventuele coronamaatregelen voor de club bekend worden gemaakt per mail door secretaris Rene van Andel.
Humoristische prijsuitreiking
Wedstrijdleider Jan Karsten verzorgde de prijsuitreiking en deed dat op zijn bekende humoristische manier. Voor iedereen had hij een woordje klaar. Op de 5e plaats eindigde Marja Koopmans, vierde werd een andere dame, Marianne Boonstra, de derde plek was voor Raymond Booy en tweede werd, en Jan kon het ‘amper uit zijn strot krijgen’, zwager Rene van Andel. De hoofdprijs was voor Jan Borst die als eerste een cadeautje van de prijzentafel mocht kiezen. Voorzitter Raymond Booy stelde zijn gewonnen prijs ter beschikking van het organiserende paar, Jan en Hannie Karsten die hij hartelijk dankte voor de organisatie. .
In de vorm van een loterij werden er ook nog een paar overgebleven loten van de Grote Clubactie weggegeven. Rond 16.45 uur klonk het sein ‘De laatste ronde’ en vertrokken de deelnemers rozig maar tevreden naar huis.
Kees Takken.Terug naar overzicht


Feed

30-10-2021, 16:27

Herftstoernooi geslaagd

Zaterdag 30 oktober hebben we ons Herfst toernooi gespeeld. De deelname was zeer hoog. Een paar hadden afbericht omdat het rond 13.00 uur nog wat regende. De loting werd verricht en onder een klein beetje...   Meer

Feed

07-08-2021

Donkere Duinen toernooi.

Toernooi Donkere Duinen geslaagd. Zeven augustus werd het Donkere Duinen toernooi gespeeld. De weersverwachting waren niet hoopvol maar wij wel. We waren met z’n zestienen. Zou wat meer mogen,helaas hadden er...   Meer