J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.


Terug naar overzicht

07-11-2015

HERFST TOERNOOI

Het was een grijze dag met af en toe een buitje, temperatuur was uitzonderlijk hoog (voor november begrippen) en een deelnemers veld van 19 personen.
Van de 19 personen waren er twee niet leden bij.Om 13.00 uur, na een snelle indeling gingen we van start, er werd leuk en ontspannen gebouled.
Ook werden er dingen uitgeprobeerd, door mensen te laten tireren die dit anders nooit willen en/of kunnen (naar eigen zeggen).Er waren korte maar ook lange partijen bij die meer dan een uur tijd nodig hadden, maar mocht de pret niet drukken.Na drie partijen kwam er een eindstand uit de PC rollen en er werd besloten, met het oog op de directe weersomstandigheden, geen finale te gaan spelen en over te gaan tot de prijsuitreiking.
Eerste is geworden Lydia Boerekamps (3 gewonnen saldo +19), gevolgd door Cees Grooff (3 +12), derde plaats voor Leo de Haas (3 +11) en vierde Hannie Karsten (2 +9).De twee gast spelers deden het niet onverdienstelijk, Margriet Hiele (13’ plaats) en Leo Verresen (16’ plaats).Na een ontspannen middagje boulen ging een ieder weer zijn eigen weg,
Even de boel opruimen en om 17.30 uur werden de deuren van het complex weer afgesloten.
Een deelnemer (die het er niet goed vanaf heeft gebracht)Terug naar overzicht