J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2016


Terug naar overzicht

10-09-2016

Entre Nous team Herman Bakker/ Alex de Boer winnen Schapendijkje toernooi

Zaterdag 10 september is bij ons het jaarlijkse Schapendijkje toernooi gespeeld.
Verschillende teams uit Noord en Zuid Holland en Friesland hadden zich aangemeld voor dit toernooi. Vele spelers hebben gespeeld in de zonale competitie’s van de bond.
Het toernooi begon exact op 11.00 uur Er werden vijf voorgelote partijen gespeeld die vlot verliepen.
Na vier partijen waren er drie teams die vier partijen hadden gewonnen
Dus de laatste speelronde moest uitmaken wie van deze teams het toernooi zou gaan winnen. Want hun saldo’s lagen dicht bij elkaar.
Team Bakker de Boer liet er in hun laatste partij geen gras over groeien en lieten hun tegenstanders kansloos met 13-0 wonnen ze .
Maar wat deden de ander twee teams het Entre Nous team Michael v Asten/ Bart de Boer jr wonnen hun laatste partij met 13-4 en het team uit Harlingen
Gerrit Hiemstra / Rien Koning wonnen met 13-9. Dus moest het saldo van de teams uitmaken wie er winnaar zou worden van dit toernooi.
Dit bleek in het voordeel uit vallen voor het Entre Nous Bakker/de Boer met vijf gewonnen partijen en een saldo van + 45 en dus eerste werden de tweede plaats ging naar het Entre Nous team van Asten/ de Boer jr hun saldo was +40 en ging de derde plaats naar het Harlingse team Hiemstra/Koning slao van +33. Om 17.00 werden de prijzen uitgereikt en ging iedereen terug kijkend op een geslaagd toernooi naar huis.Terug naar overzicht