J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2016


Terug naar overzicht

22-07-2016

Een middag met de KBO

Elk jaar komt de Katholieke Bond voor Ouderen, de KBO boulen. Zo ook op vrijdag middag 22 juli 2016. Het is altijd een gezellige middag. Om 12.30 kwam de organisatie van de KBO en later kwamen de overige leden van de KBO binnen druppelen. Na een kop koffie of thee werd de pool indeling gemaakt. 24 deelnemers is een mooi aantal Na een korte spel uitleg van Jan Wallet werd de eerste ronde gespeeld.
De meeste mensen van het gezelschap komen elk jaar en weten al hoe een en ander gaat. Er werd mooi en soms fanatiek gespeeld. Het plezier van het spel staat deze middag voorop.
Trees Kortekaas stond na de eerste ronde fier boven aan Na de tweede ronde stond Trees Kortekaas samen met Mevr. Bloothoofd tegen Jac van Etten en Miny Hendrikse in de finale
Vanwege de tijd werd de finale vanaf de stand 7-7 gespeeld en na een paar werprondes was de strijd gestreden. En werd de eindstand: 1e Miny Hendrikse 2e Jac van Etten 3e Trees Kortekaas en 4e Mevr. Bloothoofd.
De poedelprijs was voor Bep Puhl en Gerda Bussemaker.
Tijdens de pauze waren er heerlijke hapjes die ook tijdens het spelen door Dina Schouten en Alida Schulken werden gepresenteerd.
Aan het eind van een gezellige en sportieve middag ging een ieder huiswaarts.
Janny WalletTerug naar overzicht