J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2016


Terug naar overzicht

29-09-2016

Verslag “Inloop toernooien” zomer 2016 (01-04 tot 30-09)

Al weer een half jaartje gebould voor de Inlooptoernooi, de periode liep van 1 april tot 30 september 2016,
Op 7 april was de eerste van deze cyclus en we begonnen voortvarend met 11 spelers tot de eerste afgelasting van 28 april. Hierna liep het aantal spelers op naar 14 personen, echter na in de zomermaanden liep het aantal terug naar ongeveer 8 personen, Waar waren de andere spelers en/of speelsters???????
Zoals gezegd de eerste afgelasting was op 28 april, hierna zouden er nog een aantal volgen, alle afgelastingen werden veroorzaakt door de weersomstandigheden, hier door een te lage opkomst.
Tussendoor werd er ook eenmaal een strandtoernooi georganiseerd welke goed bezocht werd.
Maar er zijn ook mensen geweest die er voor zorgden dat er wel gespeeld kon worden, in een ontspannen sfeer werden de partijen, hoofdzakelijk met een lach, gespeeld, uitslagen af en toe niet te voorspellen en hele vreemde uitslagen, dit maakt het juist leuk om dan te kunnen en te mogen spelen.
Ik wil hierbij even vermelden dat ons oudste lid, Doortje, ook een regelmatig geziene gast was.
Op haar leeftijd toch nog kunnen boulen en zelfstandig wonen doe ik hierbij een petje af voor haar.
Na dat er weer de nodige wedstrijddagen waren verlopen en de nodige aftrekdagen in de stand is er wederom een eindstand tot stand gekomen.
Bij deze wil ik graag de eerste drie plaatsen vermelden, voor de totale uitslag verwijs ik jullie graag naar de uitslagen van onze site,
1’ plaats was voor Guus Hulsman met 29 gewonnen partijen en een saldo van 101
2’ plaats was voor Leo de Haas met 28 gewonnen partijen en een saldo van 84
3’ plaats was voor Nel Seijkens met 24 gewonnen partijen en een saldo van 19
Ik hoop u allen van harte terug te zien op ons complex op de donderdagmiddag voor de wintercyclus van de “Inlooptoernooien” 2016-2017Terug naar overzicht