J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2017


Terug naar overzicht

01-08-2017

ENTRE NOUS – MOOC

Dinsdag 1 augustus, de dag dat het weer zover was dat het Entre Nous – MOOC toernooi plaats vond,
De weergoden waren ons wederom goedgezind (tegen alle weersverwachtingen in), het werd een stralende dag en werd door 43 personen gezellig een bouletje geworpen.
Het was verder een gezellig weerzien tussen de leden van Entre Nous, het MOOC en Boel Skik uit Den Oever.
Er waren toch wel een aantal verrassende uitslagen te noteren en na drie speelronden kwamen er vier finalisten naar voren, dit waren Vronie Grooff gekoppeld aan Chris Agelink en Martin Lont werd gekoppeld aan Guus Hulsman.
Wie van te voren had gehoopt op een spannende finale kwam bedrogen uit. Als plus punt, toch lekker van de zon kunnen genieten die volop scheen.
Na vier mennes was de stand 10 – 0 in het voordeel van Vronie en Chris,
Bij Martin en Guus werden de rollen omgedraaid en de twee daarop volgende mennes werd de but uitgeschoten, door dat Chris in beide gevallen nog een boule te spelen had, werden er op deze manier 6 punten niet toegekend, jammer maar waar.
De zevende menne bracht de verlossing voor Martin en Guus aan de lijdensweg en maakten Vronie en Chris de partij uit,
Eindstand van de finale was dan ook 13-0 in het voordeel van Vronie en Chris, hierdoor werd Vronie nummer 1 (dus winnaar)en Chris tweede gevolgd door Guus en Martin als vierde.
Als vijfde eindigde Jan Karsten gevolgd door Cees Grooff,
Deze dag georganiseerd door Ger Jonker welke werd bijgestaan door Jan Karsten (wedstrijd leiding) Janny Jonker (keuken prinses) en Loeki van de Bijl (Bartender)
15 Augustus is een volgende toernooi welke georganiseerd zal worden door Ger Jonker, hopende op weer een gezellige opkomst en mooi weer.
Groetjes een verliezend finalistTerug naar overzicht