J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2017


Terug naar overzicht

15-04-2017

Team Cor Kooi/Tim van Drunen winnaars vuurtoren toernooi.

Afgelopen zaterdag 15 april wij het jaarlijkse Vuurtoren gespeeld.
Diverse teams van buiten Den Helder deden er aan mee.
Waarvan spelers die in de ere/hoofdklasse van de Nederlands e Jeu de Boules Bond hebben gespeeld. Deze spelers stonden dan ook borg voor goed jeu de boule. De deelnemende teams speelden vijf voorgelote wedstrijden door zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en een goed saldo kon men dit toernooi winnen.
Tot de laatste ronden bleef het spannend wie dit toernooi zou gaan winnen Liefst vijf teams kwamen hiervoor in aanmerking. De laatste ronde moest dan ook de beslissing brengen.
Hier bleek het mix team Cor Kooy uit Schoorl met Tim van Drunen uit Haarlem als sterkste uit de bus te komen zij wonnen al hun vijf wedstrijden met een saldo van plus 33 genoeg om het Vuurtoren toernooi te winnen.
De tweede plaats ging naar het Entre Nous team Herman Bakker met Bart de Boer sr ook vijf wedstrijden gewonnen maar hun saldo was plus 15.
Als derde eindigde het team uit Hoorn Henk Proper met Paul v/d Boek met vier gewonnen wedstrijden en een saldo van plus 31. Het team Alex de Boer/Ger Jonker viel ook in de prijzen Het was een zeer geslaagd toernooi dat om 18.00 uur was. Jammer was het dat er maar weinig leden van ons kwamen kijken.Terug naar overzicht