J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2017


Terug naar overzicht

03-06-2017

LUILAK-TOERNOOI

Zaterdag 3-juni 2017, vroeg uit de veren voor het Luilak-toernooi aan het Schapendijkje.
Eerst even langs de supermarkt voor het afhalen van de bestelde broodje en hop naar het jeu de boule (petanque) terrein. Het weer zag er donker uit en met een spatje regen onderweg .
Aangekomen in de kantine was Leo al bezig in de keuken met zijn voorbereidingen, ook waren er enkele dames in de bij-keuken bezig met de voorbereidingen voor het ontbijt. Rene en Guus snel nog even een tafel bijzetten en het geheel, zover mogelijk gedekt,
Om 8.00 uur de eerste partij, het druppelde nog even van de regen en een aantal vertrouwden het weer niet en trokken hun regenkleding aan, een ander zag de zonnige kant en ging zonder over kleding de strijd aan, de regenkleding was sneller uit dan dat de eerste boule was geworpen.
Om 8.45 uur waren alle uitslagen van de eerste partij, omdat wij op tijd hebben gespeeld kwam er ook een gelijkspel bij, de spelers/speelsters werden in de rangschikking dan ook beloond met een half punt.
Om 09.00 uur aanvang ontbijt.
Leo had een pasteitje en roerei gemaakt, (Leo nogmaals hartelijk dank). En of de weergoden met ons waren weten we niet maar tijdens het ontbijt werd de watersproeier van boven even aangezet. Na de ontbijttafel weer te hebben opgeruimd moesten we nog even geduld opbrengen omdat de sproeier nog nadruppelde, uiteindelijk om 10.10 uur aanvang tweede partij deze verliep vlotjes zodat we om 11.00 uur met de derde en laatste partij konden beginnen.
Om twaalf uur was de eindbalans opgemaakt en was er de prijsuitreiking.
De ingekochte prijsjes waren in het kader van de vroegevogels, zie de foto’s
Uiteindelijk werd Cees Grooff de winnaar gevold door Marion Klaassen en An de Haas als derde.
Al met al een geslaagd toernooi met ontbijt en goed voor een vervolg 2018.
Groetjes aan allen namens de wedstrijd organisatorenTerug naar overzicht