J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2017


Terug naar overzicht

15-08-2017

Entre Nous - OGV

Op 15 aug 2017 zag het er 's morgens regenachtig uit en de voorspellingen waren al niet beter! Maar...., toen het tijd was om te beginnen werd het droog voor de rest van de dag. Het werd lichter en ideaal weer om te Jeu de Boulen!
We werden welkom geheten door onze vaste gastheer van Entre Nous, Ger Jonker. Hij wenste ons een fijne middag met veel plezier, maar vooral ook mooi weer!Er moesten drie ronden worden gespeeld en de finale. Op de tafel in het clubgebouw Zeekoet stonden de prijzen al opgesteld. We waren mooi op tijd klaar en hadden tijd genoeg om de finale te spelen. Voor het zover was streden er 35 deelnemers, waarvan 15 OGV-ers, om de punten. Tussen de ronden door kon men bij Jannie Jonker iets uit de keuken bestellen of aan de bar een drankje bij Guus Hulsman of ook Jan Karsten. De laatste had ook de wedstrijdleiding samen met Ger Jonker. Hij is lid van Entre Nous en van de OGVBW, vandaar zijn betrokkenheid!Na drie ronden was de stand bekend en kon de finale gespeeld worden. Op plaats 1 eindigde Jan Karsten en Ger van der Vliet was tweede. Het eerste koppel voor de finale. Het andere koppel bestond uit Wout de Wolf, plaats 3, en Leen Koopmans, plaats 4.De finale werd geleid door Ger Jonker.In het begin leek het gelijk op te gaan, maar halverwege liepen Jan en Ger uit naar 12-6, toen stokte de opmars even en kwamen Wout en Leen op 10-12 te staan. Toen scoorden hun tegenstanders de laatste punt, 13-10, en zo werden Jan Karsten en Ger van der Vliet dus de winnaars van de Finale. GEFELICITEERD.
De prijzen konden verdeeld worden door Ger Jonker.
Ook de medewerkers konden, onder dank voor bewezen diensten, iets van de prijzentafel meenemen.Onze voorzitter kreeg het laatste woord en bedankte de organisatie, namens de OGV-ers, voor deze gezellige en leuke Jeu de Boules-middag en hoopt dat we het de volgende keer ook weer zo zullen treffen. Met zon graag!!!
Het is de bedoeling dat de foto's die Ger van der Vliet gemaakt heeft binnenkort te zien zijn op YouTube. Dit zal dan verzorgt worden door Johan Jong.
Verdere gegevens of foto's kunnen naderhand door ons op uw aanvraag verstrekt worden.
Verslag: Ger J. van der VlietTerug naar overzicht