J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2017


Terug naar overzicht

14-01-2017

WINTERTOERNOOI

Zaterdag 14 januari 2017 werd het Wintertoernooi gespeeld bij Entre Nous in Den Helder.
De week voorafgaand aan deze dag werden de weersverwachtingen nauwlettend in de gaten gehouden, sommigen hoopten op een echte winterdag en anderen hoopten op een zomerdag. Beide kampen kregen hun gelijk aan hun zijde, het was een prachtige dag met in de vroege uurtjes, van het toernooi, veel zon, maar tijdens de derde partij werden wij verrast door een niet te missen en ook niet voorspelde winterse bui met sneeuw en hagel.
Met een opkomst van 20 personen werd het toch een geweldige middag om te boulen.
Onder de deelnemers verwelkomden wij drie spelers die geen lid waren van onze vereniging, dit waren Anita Moerland, Henk Martens (Texel) en Ton Koopmans (Texel).
Na drie partijen werd de voorlopige eindstand genoteerd, hierna volgde een finale welke de definitieve uitslag zal worden van deze middag.
De finale bestond uit Team 1: Alida Schulken (3 +19) met Jopie Mahieu (2 +14).
Team 2 bestond uit Marion Klaassen (3 +17) samen met Raymond Booy (3 + 12)
Er werd afgesproken dat de partij tot 9 punten zou gaan, dit in verband met de duisternis en ander zijds met het oog op nog een buitje van een half uur.
De finale werd een snelle partij, in de eerste menne maakten Alida en Jopie 1 punt, hierna was het afgelopen met Alida en Jopie want het team van Marion en Raymond was te sterk en de stand ging van 1-0 naar 1-4, 1-6 naar 1-9.
Door deze uitslag werd Marion eerste gevolgd door Raymond, Alida en Jopie.
Ook was er een poedelprijs te verdelen, na een gelijke stand van de laatste twee plaatsen moesten we tossen wie er met deze eer er vandoor zou gaan, de winnaar van de poedelprijs is geworden An de Haas.
Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijzen.
Totale eindstand is te bekijken op de Entre Nous site
Na een geslaagde middag werd het toernooi om ongeveer 17.30 uur afgesloten.
Een ieder die hieraan heeft meegewerkt hartelijk dank hiervoor,
Niet alleen voor de organisatie maar ook voor de deelnemers, want zonder organisatie geen wedstrijden en zonder spelers ook geen wedstrijden
Het volgende toernooi waar iedereen aan kan deelnemen is het Valentijntoernooi op 11 februari aanvang 13.00 uur
Hartelijke groeten
Een DeelnemerTerug naar overzicht