J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

 

Wedstrijdverslagen 2018


Terug naar overzicht

02-06-2018

Bakker/Wallet mix kampioen

Zaterdag 2 juni werd er bij jeu de boules vereniging Entre Nous
om het Helders kampioenschap Mix gespeeld.
Het toernooi begon om 10.00 uur de teams waren verdeeld over vier poules waarvan de eerste twee zich plaatsten voor kwartfinales en de finale.
In de voorronden vielen verrassende uitslagen te noteren zo werden de finalisten van 2017 uitgeschakeld voor ereplaatsen.
Uiteindelijk stonden de twee volgende teams in de finale die om 17.30 uur begon Herman Bakker met Janny Wallet tegen het verrassend spelende team Ger en Janny Jonker. De finale zou een uur duren al doet de uitslag anders vermoeden.
In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op gaven elkaar weinig toe. Na ongeveer drie kwartier spelen begon het team Jonker wat foutjes te maken,
de lange speeldag begon parten te spelen. Hiervan profiteerden Bakker/Wallet en namen een voorsprong van 11-5 het werd nog 11-6 maar hierna maakten Bakker/Wallet de partij uit met 13-6 winst. En werden Herman Bakker en Janny Wallet de nieuwe mix kampioenen 2018.
De derde plaats ging naar het onttroonde team van 2017 Jan en Wendy Karsten zij wonnen de troost finale met 13-12 van Raymond Booy en Coosje de Ritter.Terug naar overzicht