J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Nieuws


Terug naar overzicht

06-07-2019

Helders Kampioenschap Doubletten voor de dames An Freen met Dina Schouten Bij de heren voor Stefan Boekel en Rob Keuss

Afgelopen zaterdag is bij jeu de boules vereniging Entre Nous om het Helders Kampioenschap Doublette Dames en Heren gespeeld. Het toernooi begon om 10.00 uur de heren waren in de voorronde verdeeld over twee poules en de dames speelden een halve competitie. Bij de dames ging het er spannend aan toe de uitslagen lagen dicht bij elkaar ze gaven elkaar weinig toe. Daarom moest bij de einstand het onderling resultaat bepalen wie uiteindelijk kampioen zou worden. Dit bleek in voordeel uit te vallen voor An Freen en Dina Schouten zodat zij de nieuwe Kampioenen zijn. Daardoor moesten Christine Craeye met Anita Moerland genoegen nemen met de tweede plaats wat toch knap is. Ook voor de derde plaats was het onderling resultaat nodig deze viel in het voordeel uit voor Hannie Karsten en Jopie Mahieu. De heren werkten eerst de voorronden en de halve finale af. Met uitslagen die je vooraf niet zou verwachten maar dat maakte het juist interessant. Uiteindelijk stonden het verrassend spelende team Stefan Boekel met Rob Keuss in de finale tegen Bart de Boer en Sytze Mobach.
Boekel / Keuss waren echt in een vlow want het zat ze lekker mee en lieten er geen gras over groeien. Het werd dan ook een eenzijdige finale die je niet verwachte. Zij lieten De Boer/Mobach kansloos en wonnen de finale met 13-2 en werden de nieuwe kampioen. Tweede dus Bart de Boer/Sytze Mobach.
De kleine finale ging tussen Jan Karsten met Herman Bakker tegen Raymond Booy met Jan Borst. Karsten/Bakker speelden een slecht toernooi desondanks pakten ze de derde plaats door met 13-8 te winnen.Terug naar overzicht