J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Nieuws


Terug naar overzicht

05-01-2019

Jan Karsten clubkampioen 2018 Entre Nous. Guus Hulsman winnaar ledentoernooien.

Afgelopen zaterdag 5 januari hield jeu de boules vereniging Entre Nous haar Nieuwjaars receptie. Deze werd druk bezocht, de voorzitter John Boekel deed zijn Nieuwjaars woordje waarin hij terug blikte in 2018 waarin veel gebeurd was. Onder andere de nieuwe drainage die aangelegd was. De goede resultaten van diverse teams die in de competitie waren gehaald en een lichte ledenaanwas. Hij hoopt dan ook dat het jaar 2019 veel goeds gaat brengen.
Ook op deze receptie werden de prijzen uitgereikt van wie de clubkampioen 2018 is en de winnaar van de ledentoernooien.
Algemeen clubkampioen wordt je door punten te behalen in verschillende disciplines die de jeu de boule heeft, deze zijn Doublette, de Mix, Téte á Téte, Triplette en de ledentoernooien. Algemeen clubkampioen werd Jan Karsten en prolongeerde zijn titel van 2017,
hij behaalde 92 punten. Zeer knap tweede werd Stefan Boekel met 90 punten en kan terug kijken op een prima 2018. De derde plaats ging een beetje verrassend maar toch knap naar Janny Wallet met 79 punten en was tevens de beste vrouw.
Het ledentoernooi die over 12 zaterdagen gaat en waarvan de twee slechtse resultaten verrekend worden bleef tot de laatste speeldag spannend van wie de winnaar zou worden. Het zat allemaal dicht bij elkaar. Het werd op een winst partij beslist.
Winnaar werd Guus Hulsman met 30 gewonnen partijen en een saldo van + 161 en prolongeerde zijn titel daarmee. Tweede werd Bart de Boer met 29 gewonnen partijen en een saldo van +163. Knap was de derde plaats voor Stefan Boekel ook 29 gewonnen partijen maar zijn saldo was +78. De prijzen werden zoals gebruikelijk uitgereikt door wedstrijdleider Jan Karsten.Terug naar overzicht