J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Nieuws


Terug naar overzicht

06-10-2019

Alex de Boer pakt titel

Alex de Boer pakt titel.

Zaterdag 5 oktober is bij jeu de boules vereniging Entre Nous om het Helders Kampioenschap Téte ä Téte gespeeld Een spelvorm van een tegen een.
Het toernooi begon exact om 10.00 uur. De deelnemers waren in de voorronden verdeeld over vier poules waarin ze een halve competitie speelden.
Via deze poules kon men zich plaatsen voor de finale. In de voorronden vielen verrassingen te noteren uitslagen die men niet zou verwachten werden nu genoteerd. In de halve finale was er ook een verrassende uitslag te noteren.
In de finale stonden uiteindelijk Alex de Boer tegen de verrassend spelende Christine Craeye. Beide spelers waren nog ongeslagen dus kon het een interessante finale worden. Maar het liep anders Craeye liep over van de zenuwen wat haar danig parten speelde ze kwam niet in de wedstrijd. Hier profiteer Alex de Boer met zijn ervaring gretig van en werd het een wel wat geflatteerde overwinning van 13-0. Zodat hij de nieuwe Téte á Téte kampioen is.
Cristine Craeye kan terug zien met haar tweede plaats op een geslaagd toernooi. De strijd om de derde plaats werd in het voordeel beslist door Jan Karsten door met 13-11 te winnen van Leo v Miltenburg.Terug naar overzicht