J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.


Nieuws


Terug naar overzicht

25-01-2020

1e Ledentoernooi voor Jan Karsten

Jan Karsten wint eerste ledentoernooi 2020.

Afgelopen zaterdag is bij jeu de boules vereniging Entre Nous het eerste ledentoernooi van de in totaal twaalf gespeeld. Elke laatste zaterdag van de maand wordt deze gespeeld.
De wedstrijden begonnen exact om elf uur en totaal worden er dan vier partijen gespeeld met aansluitend de finale.
Het lag allemaal dicht bij elkaar en moesten de saldo’s uitmaken wie er in de finale stonden. Dit bleken de volgende spelers te zijn clubkampioen Jan Karsten met Henk Loonstra tegen de goed spelende Ria Brouwer met Ger Jonker.
Na twee mennes was de tussenstand 1-1 in de derde menne namen Loonstra / Karsten het heft in handen en namen een voorsprong van 4-1. Dit bouwden ze gestaag uit naar 9-3 . Toen kwamen Brouwer / Jonker terug in de wedstrijd en werd het 5-9, het werd zelfs 8-9 en was de spanning weer volop terug beide teams zouden nu uit kunnen. Loonstra / Karsten bleven hun zenuwen de baas en met goed gerichte boules maakten zij de partij uit met 13-8. Zodat op grond van eerdere resultaten Jan Karsten de eerste winnaar 2020 werd van de leden toernooien gevolgd door Henk Loonstra derde werd knap Ria Brouwer en vierde dus Ger Jonker.Terug naar overzicht