J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.


Nieuws


Terug naar overzicht

15-02-2020

Valentijn toernooi.

Gemoedelijk Valentijnstoernooi
Zaterdagmiddag 15 februari werd bij Entre Nous het jaarlijkse ‘Valentijnstoernooi’ gespeeld. Het ging om drie partijen en er kwamen 18 liefhebbers opdagen. Het was winderig maar dat hoort bij Nieuwediep en de temperatuur was een graad of 10.
Bij binnenkomst was de prijzentafel al rijkelijk gevuld en werd deze opgesierd door pluche-harten. Alle deelnemers hadden de opdracht om een cadeautje van ongeveer € 5,- in te brengen dat dienst deed als prijs aan het eind van de rit.
Wedstrijdleider Jan Karsten had de boel, zoals altijd, snel voor elkaar en na de sportieve en gemoedelijke speelrondes kon de einstand worden opgemaakt. Rene van Andel mocht als eerste een verpakt cadeautje kiezen. Tweede werd Marianne Boonstra en ondergetekende werd derde. Rode lantaarndrager Cees Koppe was als laatste aan de beurt om het overgebleven presentje te pakken.
Van verliefdheidsgevoelens hadden de deelnemers geen buikpijn of het moet zijn geweest toen ze van de aardige en lieve vrijwilligers in de keuken/bar een versnapering kregen. Onder meer waren op dit punt actief: Ria Clowting, Hannie Karsten, Nel Seykens, Anita Moerland en Gerda Takken.
Namens alle deelnemers dank, we hebben een leuke middag gehad.
Kees TakkenTerug naar overzicht