J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.


Nieuws


Terug naar overzicht

12-09-2020

Gronings team wint Schapendijkje toernooi.

Zaterdag 12 september werd bij jeu de boules vereniging Entre Nous het Schapendijkje toernooi gespeeld. Er konden door de corona maar 24 teams deelnemen waar het normaal 64 kunnen zijn. Vele teams kwamen van buiten Den Helder.
Er werden eerst twee voorrondes gespeeld waarna de teams werden ingedeeld in een A en B poule.
Om elf uur exact begon het toernooi, vel maar sportief werd er gestreden om de punten. Men kon genieten van goed en mooie spannende partijen boulen.
Partijen met nipte winst maar ook met ruime winst vielen er te noteren.
Na de twee voorrondes de verdeling dus in het hoofdtoernooi de A en de B.
In de A poule bleef het spannend tot de laatste wedstrijd wie dit toernooi zou gaan winnen. Er kwamen vijf teams hiervoor in aanmerking. Uiteindelijk bleek het team Lucas Steenhuis met Harrie Tilman uit Groningen de sterksten te zijn. Zij bleven het gehele toernooi ongeslagen en wonnen al hun vijf partijen met een saldo van + 44.
De tweede plaats ging naar het team Herman Soppe met Thomas Buiter uit Zuid Scharwoude zij wonnen vier partijen met een saldo van +44.
De derde plaats was voor het Hoornse team Bianca Bolweg met Hans Wortel ook vier maal winst maar hun saldo was + 42.
In de B poule ging de winst naar het team Tophoven/Kooi uit Schoorl, de tweede plaats was ook voor een team uit Schoorl vader en zoon Piet en Ronnie Bakker.
De derde plaats was voor een Entre Nous team bestaande uit Roland Lonneville met Christene Craeye. Chris Agelink met An de Haas vielen ook in de prijzen.
Het was een zeer geslaagd toernooi onder deskundige leiding van Sytze Mobach en Jan Karsten, Entre Nous kreeg dan ook vele complimenten.Terug naar overzicht