J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2016


Terug naar overzicht

09-04-2016

Hoorns team winnaar Vuurtorentoernooi

Afgelopen zaterdag is bij jeu de boules vereniging Entre Nous
het Vuurtorentoernooi gespeeld.
Verschillende teams uit Nederland deden hier aan mee.
Het toernooi starte om klokslag 11.00 uur en de weersomstandig heden was een ingrediënt voor mooie partijen met goed boulen.
Er werden vijf partijen gespeeld die voorgeloot waren wat zorgde voor een vlot verloop van het toernooi. Na de eerste drie partijen kwam er enige tekening in de stand op dat moment waren er vijf teams kanshebber voor de winst. Het bleef tot de laatste vijfde ronde spannend welk team winnaar zou worden.
Team Tophoven/v/d Sluis uit Hoorn hadden op dat moment vier partijen gewonnen. Mochten ze hun laatste partij ook winnen dan waren ze winnaar van dit toernooi. Ze moesten tegen het Entre Nous team Kooistra/Agelink die het ze moeilijk maakten Tophoven/v/d Sluis moesten volop aan de bak en uiteindelijk wonnen ze de partij.
En werden zo winnaar van het Vuurtorentoernooi met vijf gewonnen partrijen en een saldo van +49.
Teams van Entre Nous lieten zich ook gelden want de tweede plaats ging naar het team Herman Bakker/Bart de Boer met vier partijen winst en een saldo van +38 De derde plaats was ook voor een Entre Nous team en wel voor Leo de Haas met Jan Borst ook vier partijen winst maar met een saldo van +35. Ook het team Guus Hulsman/Wil Vernes viel met een zesde plaats in de prijzen. Om 18.00 werden de prijzen uitgereikt en gingen de spelers met een goed gevoel over het toernooi weer huiswaarts .Terug naar overzicht