J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2016


Terug naar overzicht

20-08-2016

DONKERE DUINEN TOERNOOI

Na een moeizame voorbereiding van mijn kant, gezondheids probleem, toch de organisatie op me genomen om het Donkere Duinen toernooi door te laten gaan.
In eerste instantie hadden we 24 boulers op de lijst staan, na wat afzeggingen bleven we met 19 boulers over, hiervan waren er vier personen die geen lid zijn van Entre Nous. Ook deze mensen zijn hartelijk welkom op dit toernooi.
De zaterdagochtend begon met een regenbui, maar bij het begin van het toernooi was en bleef het de hele dag droog en zonnig, ook in het bos, temperatuur goed, alles bij elkaar een hele leuke dag om te boulen.
Op ons plaatsje aangekomen waren er wel wat terrein veranderingen in het bos en was het bankje verdwenen, (toch nog een hoop honden uitwerpselen dus uitkijken waar men liep).Dus allen aangewezen op eigen mee gebrachte stoelen, Cees en Vrony hartelijk dank voor extra stoelen.Voor aanvang, door vier personen, door gegeven dat ze geen finale konden spelen ivm het in gereedheid brengen van de kantine, dit waren Leo, Cees G, Rene en Jopie.
Na de benodigde schermutselingen over drie partijen, werd er rond half vier de eindstand opgemaakt, doordat Leo geen finale kon spelen werden de nummers twee t/m vijf de finalisten.
De finale bestond uit Nel Seijkens samen met Vrony Grooff tegen Rien Moerland en An de Haas.
De finale was een gelijk op gaande strijd en na zes mennes was de stand 4 tegen 4,
Na tien mennes was de stand 7 tegen 8.Hierna namen Rein en An het heft in handen en liepen uit naar 11 tegen 7 in de dertiende menne.Nel en Vrony namen hier geen genoegen mee kwamen terug tot 10 tegen 11 voor Rien en An.
Pas na 17 mennes en zeven kwartier spelen, viel de beslissing en werd het 13 tegen 10 voor Rien en An.De eindstand moest worden vastgesteld door de wedstrijden in de voorrondes, dit omdat Rien en An met hetzelfde saldo de finale in gingen.Rien had in de voorronde een maal een grotere uitslag weten te maken dan An, op grond hiervan werd Rien Moerland nummer een en An de Haas nummer twee gevolgd door Nel Seijkens op de derde plaats en Vrony Grooff vierde.Uiteindelijk tegen 17.00 uur allen in de kantine voor even gezellig napraten met een hapje en een drankje en natuurlijk de prijsuitreiking.
Hierna gezamenlijk bami soep eten met stokbroodje en kruiden boter en ter afsluiting een cornetto.Ter afsluiting wil ik graag iedereen bedanken voor de opkomst want zonder spelers geen toernooi.
In het bijzonder wil ik Leo, Jopie, Rene en Cees G, bedanken voor de verzorging in het innerlijke van de mens,Hopende volgend jaar een ieder weer te ontmoeten in de bossen van Den Helder.Terug naar overzicht