J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

Wedstrijdverslagen 2016


Terug naar overzicht

12-03-2016

Herman Bakker, Bart en Alex de Boer triplette kampioenen 2016

Afgelopen zaterdag 12 maart is er bij de jeu de boules vereniging Entre Nous om het Helders kampioenschap triplette gespeeld.
Alle toppers van de vereniging waren aanwezig ingrediënten voor goed boulen.
Het toernooi begon om half elf en duurde tot acht uur.
De teams bestaande uit drie spelers waren verdeeld over poules die eerst de voorrondes speelden. Waarna het toernooi verdeeld werd in twee gedeeltes de teams die voor een finale plaats gingen en de teams die om de overige plaatsen speelden.
Uiteindelijk stonden de volgende teams in de finale Herman Bakker met Bart en Alex de Boer tegen Rob Koopmans en Wendy en Jan Karsten. De titel verdedigers van 2015.
De finale begon om half zeven en zou meer dan een uur duren. De finale was niet wat men er van zou verwachten,vele net niet goed geplaatste bouls of er werd veel gemist met tireren. Wat het wel weer interessant maakte wat er ging gebeuren. Team Bakker, de Boer stonden al gauw voor met 6-0 en leek de partij gespeeld maar Karsten/Koopmans kwamen terug in de wedstrijd en namen zelfs na drie kwartier spelen een kleine voorsprong van 7-6. Maar daarna zat het ze niet meer mee en namen Bakker de Boer de wedstrijd in handen en liepen uit naar een 11-8 voorsprong.
De laatste menne konden Karsten/Koopmans het tij niet keren de verdediging lag helemaal open zodat Bakker en Bart/Alex de Boer de twee laats benodigde punten konden maken en zo de finale met 13-8 wonnen en de nieuwe triplette kampioenen 2016 zijn met slechts een verlies partij in de voorronde
Tweede dus Jan/Wendy Karsten Rob Koopmans de derde plaats ging naar het team van Alonzo Karsten, Erno Kuyp en Willem Kooistra.Terug naar overzicht