J.B.V. Entre Nous

Een gezellige club onder de dijk.


Terug naar overzicht

30-10-2021

Herftstoernooi geslaagdZaterdag 30 oktober hebben we ons Herfst toernooi gespeeld.
De deelname was zeer hoog. Een paar hadden afbericht omdat het rond 13.00 uur nog wat regende.
De loting werd verricht en onder een klein beetje regen begonnen we te spelen even een regenjas(je) aan viel het best mee .Later in de eerste partij werd het steeds droger en bleef het daarna droog.
Fanatiek maar sportief werd er gestreden om de punten. Een tweetal dames speelden voor het eerst onze sport dit ging ze vrij goed af.
Een enkele partij werd met groot verschil gewonnen/verloren maar over het algemeen lagen de scores dicht bij elkaar.
In de pauzes tussen de partrijen door was er een prima sfeertje in de kantine van hoe heb jij gespeeld of lukte het.
Na de eerste twee partijen waren er een hoop spelers met twee gewonnen partijen dus moest de derde ronde de beslissing brengen wie er in de prijzen zouden vallen. Nadat de uitslagen van deze ronde verwerkt waren, waren er drie spelers met de zelfde uitslag drie gewonnen en een saldo van 22.
Dus werd er een formule op los gelaten en daaruit bleek dat Roland Lonneville als winnaar uit de bus kwam van dit toernooi en ging met een fraaie prijs naar huis. Tweede werd Kees Takken en Trudy Baaij werd keurig derde. Leo de Haas en Folkert Boonstra vielen ook nog in de prijzen . De poedel ging naar Marja Mensink.
Men bleef nog even lekker lang nazitten praten over de partijen en nog meer
Voldaan ging ieder naar huis terug.
Een tevreden BoulerTerug naar overzichtFeed

07-08-2021

Donkere Duinen toernooi.

Toernooi Donkere Duinen geslaagd. Zeven augustus werd het Donkere Duinen toernooi gespeeld. De weersverwachting waren niet hoopvol maar wij wel. We waren met z’n zestienen. Zou wat meer mogen,helaas hadden er...   Meer